Skip to main content

Teamontwikkeling

Samen een sterker team!

Teamontwikkeling

Krijg mensen in beweging en zorg voor een betrokken en daadkrachtig team

Als de flow eruit is en de werkverhoudingen verstoord raken, is het belangrijk om de dynamieken te onderzoeken en aan te pakken. Te lang wachten kost de organisatie veel geld, frustratie, goede medewerkers en werkplezier. Ik zie vaak dat er veel aandacht en energie gaat naar het verbeteren van werkprocessen of methodes. Dat is nodig en goed, maar de oorzaak van de verstoring ligt vaak op een andere laag: de onderstroom. Daar gaat het over emoties, verlangens en weerstand. Alles wat niet zichtbaar is, maar wel de dynamiek in teams bepaalt.

De onderstroom is soms ongrijpbaar je voelt het in je buik, maar je kunt er moeilijk de vinger op leggen. Als leider bevind je je vaak midden in de dynamiek. Wanneer een team niet lekker loopt  weet ik dat dit enorm veel energie kan kosten. Het kan een eenzame plek zijn. Het is essentieel voor jou als leider om te reflecteren. Dit stelt je in staat om groei mogelijk te maken, zowel voor jezelf als voor je team. En onthoud: je hoeft het niet alleen te doen! Ik help je meer (be)grip te krijgen en weer beweging te creëren in jezelf en in je team. We ontrafelen, leren begrijpen en verbinden.  Dit geeft je rust overzicht en regie. Het helpt jou om stevig op jou plek te staan zodat je de ander kan leiden stevig op hun plek te gaan staan.

Ik kom graag met mijn no-nonsense houding, systemische bril en gereedschapskist bij je langs om vanuit een ander perspectief te kijken. Een andere versie te ontdekken. VERSIE Twee.

Let op!

Ik ben er voor iedereen die graag wil veranderen. Ik ga niet voor een snelle oplossing of symptoombestrijding, Samen werken met mij vraagt lef. ik vraag je om zelf ook in de spiegel te kijken.

Wij zijn een match als:

 • Je intrinsiek gemotiveerd bent om echt een verschil te willen maken
 • Je een verlangen hebt om je verder te ontwikkelen als leider
 • Je nieuwsgierig en bereid bent anders te kijken en jezelf daarin niet overslaat
 • Je van no-nonsense, de vinger op de zere plek, humor en ervaringsgerichte werkvormen houdt
 • Je het lef hebt eerlijk naar je eigen patronen te kijken.

Interesse, vragen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem contact met mij op!

Meer informatie

Teamontwikkeling geeft:

 • Een helder beeld van de huidige situatie en de gewenste situatie in je team.
 • Inzicht in waar verstoringen zitten in het systeem.
 • Houvast, rust, overzicht en vertrouwen voor jou als leider
 • Nieuwe perspectieven voor jou als leider en je team
 • Verbetering in de communicatie, samenwerking en verbinding.
 • Verbeterde prestaties,  kwaliteit en innovatie in je team.
 • Plezier!

Werkwijze

Als leider neem je een cruciale positie in. Wanneer er verstoringen optreden in het systeem, onderzoeken we die samen, jij en ik. Ik sta naast je, in verbinding. Hier gaat het niet over schuld of slachtofferschap, maar over het onderzoeken waar de beweging en ruimte zich bevinden. Ik bedenk geen weg , die vinden we samen. Soms is het werken met jou als leider al voldoende soms is er een teamcoachingstraject nodig. In dat geval ga ik ook aan de slag met de teams.  In de teams werk ik graag in de ruimte met ervaringsgerichte werkvormen. Hierbij besteed ik veel aandacht aan het creëren van  een veilige werkomgeving  waar iedereen de ruimte voelt om zichzelf te laten zien.

Interesse, vragen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem contact met mij op!

Linda is in staat om op een doortastende manier en met respectvolle humor, ingewikkelde teamprocessen te begeleiden en te coachen.

Ralf JacobsTeamcoach & eigenaar bij Extrass

Bedankt VERSIE Twee! Wij hadden een zeer goede ervaring tijdens onze teamdag!

Maarten ThomassenInitiatiefnemer HELPCENTER

Voor mij een leerzame dag waarin ik me kwetsbaar heb durven op te stellen door de veilige, ontspannen sfeer waarin iedereen vrij was om praten.

John GeppaardCoördinerend begeleider stichting Philadelphia

NEEM CONTACT

MET MIJ OP

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht