Skip to main content

Mijn verhaal

Een reis die mij als mens en professional verrijkt heeft

Ik groeide als oudste dochter op in een groot gezin met 3 broertjes en 1 zusje. Al heel vroeg in mijn leven werden we als gezin geconfronteerd met groot verdriet. Deze gebeurtenis had een grote impact op mij als kind. Ik wilde niks liever dan dat alles weer goed kwam.  Was iemand boos ging ik lijmen en zoeken naar mogelijkheden om het weer “goed” te maken. Was iemand verdrietig ging ik ervoor zorgen. Ik voelde het als mijn taak en werd er heel goed in.

Naast dit grote verdriet was er ook veel liefde en erkenning. Ik was als kind het zonnetje in huis. In mijn leefwereld was het glas vaak half vol. Alles komt wel goed. Lukt het niet rechtsom dan gaan we links. Ook goed. Al jong werd ontdekt dat ik dyslexie had. Ik volgde bijzonder onderwijs en leerde creatief naar andere oplossingen te zoeken. Als kind (en nog steeds)  ben ik een tikkie naïef en enorm nieuwsgierig. Ik was zo Flexibel als barbapapa en zo vrolijk als Alfred J. kwak. Ik heb moeten overleven EN enorm genoten van mijn kindertijd.

Als klein meisje was ik al als een vis in het water in groepen. Op school, bij de sportvereniging…ik voelde me comfortabel in de leidersrol. Mensen, systemen en hun gedrag vond en vind ik razend interessant. Ik volgde in de loop van de jaren veel opleidingen die antwoord gaven op vragen waarom mensen en systemen doen wat ze doen. Als een spons en op het puntje van mijn stoel heb ik vooraan in de klas gezeten. Deze opleidingen hebben mij vooral antwoorden gegeven op de vraag waarom ik doe wat ik doe. Ik heb in de spiegel gekeken. Herkennen, voelen en aankijken waar het pijn gedaan heeft. Om vanuit daar te kiezen voor een andere route. Waarbij mijn ontwikkelde voelsprieten mij een helder kompas bieden.

Een reis die mij als mens en professional verrijkt heeft.

Ik hou letterlijk en figuurlijk van reizen. Ik laad op en geniet van nieuwe plekken, mensen en nieuwe dingen leren, mezelf blijven ontwikkelen. Dankbaar dat ik in mijn werk een bijdrage mag leveren in de ontwikkeling van mensen. Dat ik een klein stukje mag meelopen.

Al meer dan 10 jaar coach ik leiders & teams. Ik maak patronen zichtbaar die voor jou of je team in de weg staan. Met een systemisch bril kijk ik naar het hele systeem en werk daar op de onderstroom: de onzichtbare dynamieken. Ik ondersteun en geef ruimte voor groei en ontwikkeling. Een ruimte die veiligheid voor leiders en teams geeft om naar zichzelf te kijken zonder oordeel of schuld. Daar ligt de opening naar een gezonde werkomgeving waar mensen voorbij kunnen groeien en niet helpende patronen. Dat wat vast zat weer in beweging te brengen

NEEM CONTACT

MET ONS OP

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht